WEBSITE

Keekaboo vanaf €499,-

6.png

Wil jij graag een mooie, functionele website waarin je zelf ook gemakkelijk aanpassingen kunt doen? Aan de hand van jouw wensen maak ik een website op maat. We bespreken samen de mogelijkheden. Verleen jij diensten en wil je dat jouw klanten online afspraken kunnen inplannen? Of wil jij graag producten verkopen en een professionele webshop starten? Ik help je graag verder!

Het proces

Week 1

Beginfase

Week 2

Het echte werk

Week 4

De afronding

Wanneer je het besluit hebt genomen om door mij een prachtige website te laten maken bespreken we de functie-eisen. Wat moet de website kunnen? Daarnaast gaan we aan de hand van een, door jou samengesteld moodboard bespreken hoe de vormgeving eruit moet komen te zien. 

Heb ik goed voor ogen wat jouw wensen zijn? Dan ga ik direct aan de slag en bouw ik een op maat gemaakte website. Ik heb een paar gegevens van jou nodig en meer hoef jij niet te doen.

Voila! Jouw website is gereed. We gaan samen kijken naar de site en er is ruimte voor een feedback ronde. De laatste aanpassingen worden gedaan, alles is getest en je klikt op de knop; PUBLICEER!

5.png